söndag 6 juni 2010

Teglet på!!

I helgen har vi lagt lite tegel, kl 08.00 var Sundbergs åkeri här och lyfte upp allt tegel med kran, tog ca 1,5 timme. Sen las det tegel hela dagen lång i gassande sol och underbart väder. Idag har vi lagt klart teglet var bara över burspråket kvar + nock pannor som nu är lagt. Det som har tagit tid är att det ska snedkapas vid alla rännedalar, men Henke har gjort ett mycket bra arbete med det =) Allt tegel är nu på förutom på tvättstugan men det ska upp lite annat innan det kan läggas. Lite bilder från helgen =)Ett stort tack till ALLA arbetande denna helgen, har gått jätte bra, och fint blev det! Hade gästarbetare till mycket bra hjälp också tack till Pierre och David som slet som djur i värmen =)
I veckan kommer våra fönster hem förhoppningsvis, och vårat innergolv är också påväg. I veckan ska det hinnas med att sätta lite undersimsning, ev hörnbrädor, innerväggarna, ev sätta fönster, underbrädor i gavelspetsarna och mycket mer... =) Får se vad som hinns med och vilket vi gör först. Nu hoppas jag på lite regn så vårat tegel sköljs av, det har dammat mycket när det sågats pannor så nu ser det grått ut. Blir fint när det är svart som det ska vara=)

Återkommer med fortsättning av husbygget under veckan eller när det har hänt nått =)
Ha det gott!!
Kram

2 kommentarer:

  1. Nu börjar det väl närma sig ett färdigt hus =) Det har ju gått jättefort! Kan tänka mig att du bara längtar tills ni får flytta in och sova eran första natt där! =)

    SvaraRadera
  2. Om jag gör =) Nu vill man bara att det ska bli färdigt. Men jag passar på att njuta på vägen för det är kul med varje grej som görs på huset, och att vi gör det själva =) det är spännande!!

    SvaraRadera