torsdag 24 juni 2010

Färdig borrat!

Idag blev det färdig borrat både för bergvärme och vattenbrunn! Bergvärmehålet blev 192 m djupt, och det kom en massa vatten i det hålet. Men det är tydligen bra för då blir det bra energi. Kan inget om sånt där, fattar inte ens hur det funkar =) vattenbrunnen blev 75 m djup med massa vatten =) Han sa att vi kommer aldrig kunna tömma den, det rann till 10.000 liter på 1 timme! Och det är ju bra!!
Här pumpar dom ur vatten ur bergvärmehålet, det bara sprutade!Slang som ska ner i hålet!Här är det klart! Bergvärmen! Gud vad skönt att slippa elda med VED!!!!Och här är vattenbrunnen! Ska dra lite slangar och sånt sedan.
Nu ska jag snart åka och jobba! Händer väl inte så mycket på bygget i helgen får se hur skicket är efter midsommar med min byggare =)
Ska bli så skönt att vara ledig över midsommar, bara ta det lugnt, äta gott och umgås med vänner!

Ha de gott!!
Kram

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det kom mkt vatten. Vi har etanol i vårat värmesystem. Om ni behöver mer när pumpen installeras har vi 25 liter färdigblandat. Ha nu en skön midsommar och njut av ledigheten. Vi hörs/ses i helgen. Ann kanske vill se bygget. Kram på er. Elisabeth

    SvaraRadera