söndag 13 juni 2010

Helgen lider mot sitt slut...

Då var denna veckan snart avslutad.. Har jobbat hela veckan, skulle vara ledig torsdag och fredag men fick jobba båda dagarna i hemtjänsten. Igår jobbade jag 7-22, vi var i Gränna en riktig heldag, blev lite trött på slutet =) Fick med mig lite polkagrisar hem iaf ;)

Idag har vi kört på bygget hela dan och fått massa gjort, riktigt roligt. Det varvade mellan solsken och ösregn men vi jobbade på ändå=) Här kommer lite bilder från idag!

Här sätter Crimas kompis Anders från Dalarna och Henke upp undersimsning på baksidan av tvättstugan. Smidigt med spikpistol spiken syns inte ens.Crima och Karl-Erik sätter upp list under plåten.Henke och Anders sätter upp underbrädorna på gavelspetsen på tvättstugan, vi har fått låna en grannes lastmaskin att stå i, mycket bra istället för att springa upp och ner på stege.Pappa sätter underbrädor i solsken!Och några minuter senare ösregnade det och haglade, stuprännorna han inte svälja allt vatten som kom i en väldans fart, helt sjuk mycket vatten på så kort tid.Pappa gömmer sig under taket i hagelskuren, såg ut som en liten uggla =)Underbrädorna på gavel till tvättstugan klart + hörnbrädorna!Gaveln mot björkbacken lika så!Hörnbräda på plats!Jag har målat lite idag, undertaket vid huvudingången gräddvitt och limträbalken + stolpen i vinrött =) tänkte haft det träfärgat men det blev riktigt bra i rött=)
Å vad skönt det ska bli att krypa ner i sängen nu=)

Ha det gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. ser fint ut! Nu är det inte långt kvar tills vi kan ha grill och bubbelbads kväll:)

    SvaraRadera
  2. Haha, berör på vad inte så lång tid menas =) Men jag ser fram emot att få bjuda hem er!!! Det är ju min och Crimas tur. Hoppas allt är bra med dig! Kram

    SvaraRadera