lördag 6 mars 2010

HELG :)

Japp då var det helg igen :) Veckorna går så fort, jag hinner inte med! Har jobbat torsdag och fredag ledig idag och jobbar imorgon 7-16. Idag har vi varit i garaget en sväng och satt upp dom sista listerna, spacklat spikhål och skarvar och oljat alla kvistar. Tog lite kort men har tappat bort kameran antagligen är den kvar på bygget. Det lider mot sitt slut, och det är skönt att vara klar med garaget tills husbygget kör igång. (snart förhoppningsvis)

Det här är första bilden från vägen innan vi hade gjort nått med tomten. Vi har som sagt tagit ner väldigt mycket träd och gjort mycket förarbete innan vi ens kunde börja med grunderna till både garaget och huset.

När man kollar tillbaka på dom första bilderna så kan man inte fatta att vi kommit så långt som vi gjort. Men det är mycket arbeta bakom, och många snälla och hjälpsamma människor som har ställt upp :) och det är vi mycket tacksamma för!!

Snart ska vi åka till Falköping och se på när herrlaget spelar träningsmatch mot Valtorp kan bli intressant. Och ikväll händer det väl inte så mycket vi har uppehåll från Melodifestival stafetten. Men nästa vecka är det finalen och det ryktas om att stafettpinnen går vidare till Björkbacken och att Herr och Fru Silvander står för festligheterna :) kan bli spännande!!

Är väldigt sugen på att åka till Sand i Skövde ikväll och äta nått riktigt smarrigt!! Man måste ju unna sig när det är lördag!!

Ha de gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. Härligt, då ses vi på matchen! Kramar från Hanna & Thilda

    SvaraRadera
  2. Om vi säger såhär matchen slutade med förlust, och mina tår = bortdomnade av hård köld!! kommer ta timmar att tina upp :(
    Kram

    SvaraRadera