torsdag 1 juli 2010

Badkar mm..

Nu har det börjat komma hem lite grejer. Vi har fått hem ett hörnbadkar från tretti.se skulle utgå i sortimentet, mycket bra pris och snyggt tyckte vi. Det jobbiga är att kunna välja kakel och badrumsinredning. Sen har vi fått hem värmepumpen, priset skulle ju gå upp på den så det var lika bra att beställa hem den. Borrat har vi ju gjort så det är bara att koppla in sen när det är dags.Snart kommer väl även alla vitvaror hem, får göra lite plats för dom också =)
Vi har inte varit på bygget så mycket den senaste veckan, men det har hänt lite saker ändå. Pappa har varit där och sågat till lite lock och farfar har varit där och målat. Så nu finns det färdig målade lock som bara är att sätta upp sen =) Vore skönt att få färdigt utvändigt tills semestern börjar!

Jobbar ikväll men sen är jag ledig i morgon ska bli så skönt! Crima drar till Dalarna i helgen, ska hälsa på en kompis. Sen var det ju love and peace festival där i helgen kan nog bli livat =) Undra vad jag ska hitta på, vara med vänner och bara ha det mysigt kanske!! Skulle ju bli strålande väder, upp till 30 grader i helgen, ett bad skulle ju inte sitta fel =)

Ha det gott!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar