tisdag 27 juli 2010

OSB & GIPS!!!

Idag skulle elektrikern komma igen men han var tvungen att hjälpa nån annan så han kommer imorgon istället och fortsätter. Så idag har bygg gänget som idag bestod av Henke, Crima, Tjolle och Malin fortsatt med att skruva upp osb, isolerat inneväggar och börjat gipsa. Nu har dom gjort så långt dom har kunnat, mycket bra jobbat!! I morgon dras elen färdigt och sen kör vi på med osb och gips i resten av huset. Pappa kan ev börja spackla i slutet av denna veckan. Dagen i bilder kommer här =)
Pappa trycker i isolering!Ett rum klart med osb!Henke går och fäster upp gipsskivor och Crima kommer efter och skruvar =)Hallen mot vinkeln bakåt, rummet längst bak och klädkammaren in till vänster färdig gipsadSyrran övervakar arbetet när jag inte är där ;)Snart är det dags att börja kolla på tapeter, kul men svårt att välja till ett helt hus samtidigt, plus att det ska stämma lite i färgval.

Jag är helt slut efter dagens 11 timmars pass, blir nog lite tacos och vila ikväll sen ett likadant pass imorgon också puhhh....

Ha det gott!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar