fredag 16 juli 2010

Slut på målningen!!

Farfar har blivit Arbetslös!! Han är så ledsen att han inte har något mer att måla, för nu är vi klara utvändigt. Han har tyckt det varit fridfullt och avkopplande att åkt hit och målat lite. Ibland var han här redan vid 07.00 på morgonen, hade med sig lite frukost och sedan fortsatte att måla. Han är bara för underbar =)!!! Här hade han till och med fått av sig tröjan för det var så varmt, händer inte så ofta om man kollar till solbrännan =) Nu när vi målat klart har vi rivit ner målarställningen som står bakom farfar här.
FÖRE STÄDNING:Pappa har varit så snäll och gått och städat i garaget hela dan, sågat ner ställningen, slängt alla målar hinkar och sopat rent. Mycket fint blev det!! Det har varit så mycket grejer i garaget det senaste med målade brädor och leveranser av alla slag så jag har nästan glömt hur STORT garaget faktiskt är. Nu är det bara att beställa hem kök och badrum, för nu finns det plats för förvaring =)
EFTER STÄDNING:Jag jobbade ju kväll igår, då hade Malin, Henke och Karl-Erik varit på bygget. Dom hade satt alla inneväggar i spänn utom lilla badrummet och en vägg som kommer gå mitt i huset. Här kommer stora toaletten att vara.Här kommer ingången att vara =)Ett bygge går aldrig riktigt felfritt, jag väntade bara på att något skulle dyka upp! Vi hade satt handfats röret där toaletten skulle vara och tvärtom på lilla toaletten. Så Henke bilade upp golvet runt dom igår bara några cm ner och bytte rören. Sedan på med flytspackel, litet problem som var lätt att fixa men ändå typiskt! Men nu är det ordnat! Imorgon blir det jobb igen, då ska alla inneväggar reglas upp ordentligt. Vi ska hämta ytterdörren till tvättstugan i Åsarp och göra klart runt den.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar