onsdag 24 oktober 2012

IKEA

Igår var jag och Crima en sväng i Jönköping och köpte ett par vinterdäck, men det blev ju även en tur till A6 och IKEA när vi ändå var där.
Det blev lite bebisyra, köpte ett skötbord med tillbehör som nu står så fint ute i tvättstugan. Köpte en sån där mobil eller vad det kallas som man kan ha över spjälsängen till Sofie när hon föddes, men jag han aldrig ge den för pappa köpte ju allt och han ge det innan. Men det var ju tur för mig för nu hänger den över skötbordet istället, så babyn har något att titta och lyssna på medans man byter blöja :)
Jag och Crima köpte även de första kläderna igår som är från oss, man blir ju tokig av alla söta kläder. Vi köpte denna lilla fleeceoverall i nougat/vit och ett par hängselbyxa också i nougat färgat med 2 bodysar som passar till :) Älskar den färgen och det passar ju både kille och tjej!
På fredag blir det Ullared och då blir det säkert ännu mer babysaker, skönt att ha alla praktiska saker klara. Och alla saker gör att man längtar ännu mer!

Ha de gott!
Kram

3 kommentarer:

  1. Blivande farmor Elisabeth24 oktober 2012 kl. 12:46

    Vad fina kläderna är. Det kommer att passa "Torsten " jättebra. Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det roligt när man känner att man kan börja förbereda lite inför den lilles ankomst! Måste säga att du har bra smak, har köpt en likadan overall till Ellen som hon ska ha framöver. :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Då kommer våra små kottar bli riktigt fina :) Kram

    SvaraRadera