måndag 4 oktober 2010

Helgen som gått...

Den har bestått av husarbete, jobb, inflyttningsfest och fotbollsmatch! I lördags började vi skruva upp tvättstuge inredningen från HTH. Det var inte jätte många skåp som skulle upp men det tar tid ändå. Lagt på bänkskiva och sågat upp för vasken. Bara kranen som fattas.Här har vi fått in tvättmaskin och tumlare i bra arbetshöjd! Jag vet dom ser nästan likadana ut bara texten på som skiljer, men fina var dom =) Finns tydligen tumlare med glaslucka nu mera.Det passade väldigt bra till tapeten vi valde. Nu är det lite små saker kvar som, bänkskiva över tvätt/tumlare, sockel, handtag, spottar och vvsjobb. Sen är tvättstugan klar!!! Kommer lite bättre bilder när det är klart och vi flyttat in.Igår kväll efter fotbolls matchen skruvade vi upp speglarna på båda toaletterna, elektrikern får koppla spottarna bara.Vi skruvade upp spottarna i köket även dom ska kopplas sen.Henke borrade där handtagen skulle sitta och jag gick efter och skruvade i dom. Som sagt mycket små pill lite överallt. Idag är jag ledig, så jag har börjat plocka ihop våra grejer här på Björkbacken för att packa ner i flyttlådor. Det ska ju inte flyttas så långt men det ska ändå transporteras. Ikväll blir det husarbete, vet inte vad vi ska göra men det blir nog lite av varje. Till helgen när vi har en hel dag på oss ska vi nog sätta upp braskaminen, kommer bli spännande och mysigt!!

Ha det gott!
Kram

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Har nyss hittat till din blogg, så kul att följa husbygget! Undra var du köpt kommoden och handfatet ni ska ha i badrummet? Märke? Ser ut att pass oss perfekt, ska snart gör aom vårat andra badrum. Visst är det luckor på sidorna och lådor i mitten? Tack på förhand och ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kul att du hittat hit! Vi har köpt det på ByggHemma.se det är märket Hafa och detta är 120cm brett men det fanns i olika mått. Ja det är luckor på sidorna och lådor i mitten. Jag tycker om det jättemycket särskilt handfatet =) Ha de gott! Kram

    SvaraRadera