fredag 26 februari 2010

Vi ser "ljust" på framtiden!!

Idag har det hänt grejer, Bosse från Floby el har varit hos oss och kopplat in el och satt upp lampor, kontakter, elcentral och strömbrytare. Crima tog ledigt från jobbet och Karl-Erik var här och hjälpte till så det gick som en dans..



Här är elskåpet med jordfelsbrytare och många andra knappar, tur jag skrev av en lapp vad alla var till som nu sitter på insidan av höljet :)



Här sätter Bosse dit strömbrytare innanför dörren till alla lamporna, blir så snyggt istället för att det hänger massa kablar och sladdar överallt.



Det blev ljust och fint!! Gött att slippa använda bygglampa nu mera :)



Har köpt en vägglampa också som vi satte upp mellan portarna, vi har ju även spottar över portarna men tyckte det blev fint med en lampa mellan som lite mys belysning..
Ska åka och ta ett kort ikväll när det blir mörkt så får ni se det in action..



Den här dagen har bara sprungit iväg.. Har hunnit med en hel del mitt i allt fick jag garnera en smörgåstårta som en hade beställt och köra till stan.. Men ikväll ska vi bara ta det lugnt som vanligt på fredagar nu mera se på Let´s Dance och Solsidan ett klockrent program, haha..

Imorgon ska jag ta en promenad med Simone, sen göra ytterligare 2 smörgåstårtor, ev. spackla och måla fönsterbrädor i garaget, och kvällen tillbringar vi antagligen på Hallagårdsgatan med Melodifestivalen!!

Ha en trevlig kväll!!
Kram

4 kommentarer:

  1. Fan vilken snygg kille det är som står till vänster på första kortet :)

    ....

    SvaraRadera
  2. Fortsätter vi drinkprovandet imorgon eller? Har ju lite att dricka upp :)

    SvaraRadera
  3. Ja det hade ju varit smaskigt men det är nog inte så bra att dricka sprit när man bantar :( eller?

    SvaraRadera
  4. Nej kanske inte..... kom på att jag har cup imorgon också :)

    SvaraRadera