tisdag 16 november 2010

Kvällsarbete!

Ikväll har vi grävt över vägen och lagt ner kabelslang så vi kan koppla på telefon snart. Längtar tills vi får fast telefon och bredband som funkar lite bättre än det vi har nu. Henke och pappa var och hjälpte till =)"Hem ljuva hem" skylten som jag köpt har fått sin plats i hallen mellan toalettdörren och dörren in till vårat sovrum. Tyckte det passade bra där, men det är alltid känsligt att göra första spikhålen i väggen. Ska väl upp lite mer tavlor här och där så småningom om vi hittar något som passar.Väntar på att elektrikern ska komma i veckan antagligen mot helgen, några telefon och internetjack som saknas eller har varit restade den senaste månaden men samtidigt har vi inte behövt det än med tanke på att telefonen inte är inkopplad än.

För första gången på många år så har jag börjat få julkänslor, när det har snöat nu det senaste så kändes det som det vore julafton =) Riktig härlig känsla!! Ska bli spännande att få julbaka, pynta och fira jul första gången på Tittebacken i år!! Kommer bli en toppen jul och jag längtar redan =)

Ingen bebis än på Björkbacken!!

Ha det gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. Snygg kontrast - satt som en smäck den där :)

    SvaraRadera
  2. Vi längtar också till julafton på Tittebacken. Då ska vi mysa och spela, Lena har köpt ett spel som hon tar med. Sitter på jobbet och gör första natten av 3. Kom från mormor idag och hon mår bra, är hemma igen. kram på er

    SvaraRadera