fredag 10 september 2010

Uppdatering...

Nu är tapetseringen klar i alla rummen, det är bara hallen och tvättstugan kvar =)Nu är golvet även lagt i sovrummet på framsidan =) Bara golvlist kvar. Det går även lägga golv i alla andra rum nu med. Vi har fortsatt att skruva upp kök, ska bli så kul att få upp alla vitvarorna kommer bli riktigt najs =)Henke och Rune har klinkat stora badrummet, blev riktigt bra nu ska det fogas!Idag kommer förhoppningsvis den efterlängtade ytterdörren. Då blir det helt och fint samt att vi kan släppa på värmen lite mer.
Våran sten till sten väggen har också kommit hem, bara att hämta i Falköping.

Shit det är inte mycket kvar, det är (bara) golvläggning och golvlister i alla rummen sen är det klart. Köket ska upp, men det pågår redan. Det är ventilationen som vi väntar på. Toaletten ska fogas sen är det upp med inredningen.. hihi.. vad spännande det ska bli! Takisolering men det gör vi det sista och det är en firma som gör.

Igår var jag och Crima och beställde en ny sängram, köksbord och stolar. Såg en så snygg soffa som skulle passa oss perfekt, men först ska jag försöka sälja mina soffor.

Som sagt vi kämpar på, men det är inte alltid lätt. Det är ganska jobbigt att vara så beroende av någon, vi kan ju inte jätte mycket om att bygga hus men vi har lärt oss otroligt mycket under denna resa. Man kan inte alltid jobba vidare själv utan måste vänta tills de andra kan, vet inte alltid vad och hur man ska göra. Utan vårat otroligt duktiga bygg gäng hade vi inte haft något hus och vi är så tacksamma, finns inga ord för det!! Vad hade vi gjort utan dem.
Man kan knappt fatta att vi kommit så långt och att det är vårat, här ska vi bo förhoppningsvis resten av våra liv. Ibland hinner man inte stanna upp och njuta men det ska jag definitivt göra när det är klart.

Ha en bra dag!
Kram

3 kommentarer:

  1. Vad fint det blir! Kanske att vi hinner kika in ikväll. Det vore ju väldigt kul att se det IRL. Kramar

    SvaraRadera
  2. väntar med spänning på en ny uppdatering ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jisse så fint det blir! Måste bara tacka för receptet på Kokkostoscan... snacka om god kaka!
    Lycka till med det sista i huset!

    SvaraRadera