lördag 18 september 2010

Älskar helgerna =)

Särskilt när man är ledig och att man hinner med en hel del i huset när man kan vara där hela dagen. Idag har det hänt mycket! Jag och pappa var på bygget vid 08.00 tiden, Crima kom efter nån timme och körde på. Vi skruvade klart alla lådorna till köket så nu är det klart och uppsatt. Pappa har satt alla golvlisterna i alla rummen. Gjort klart listerna runt ytterdörren spacklat och slipat. Och satt taklist i stora badrummet.När hans arbete tog slut så fick han börja regla upp altanen på baksidan, 1 del av 3 är nu reglad. Detta pysslar han nu med tills golvet är lagt så han kan fortsätta med golvlisterna =) Malin, Henke och Karl-Erik droppade in så småningom och började lägga golvet i köket. Körde på tills de skulle iväg på match, då fortsatte Karl-Erik själv och gjorde klart golvet ända ut till hallen =) Det var inte lätt, många vinklar och vrår åt alla håll men det gjorde han bra!Efter matchen kaklade Henke i köket, nu ska det bara fogas =) Dom började även klinka innanför ytterdörren tyvärr har jag ingen bild på det men det kommer senare ;)Det har gått mycket bra idag, så dom var förtjänta av lite smörgåstårta =)Får se vad som händer imorgon, ryktas om att vi ska lägga ner avloppsröret till septitanken och lite annat får se vad som händer.

Det var allt för idag!
Ha de gott!
Kram

3 kommentarer:

  1. Oh dear lord va det händer saker hos er! Får se om vi kan pallra oss upp tiller idag på en liten titt. Kommer vi så kommer vi! Kramar

    SvaraRadera
  2. Jösses Linda! Jag är avundsjuk!!! Längtar till vi kommit så långt...
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det är bara att kämpa på Petra, ni är snart där också! Hoppas ni får in era fönster snart och hoppas det går bra för er. Kram =)

    SvaraRadera