måndag 1 februari 2016

Hurra Hurra Hurra!!

För världens bästa syster som fyller 33 år idag! Hon hade kalas igår så vi firade henne då, hon fick 2 nya barstolar till köket och bidrag till ett vitrinskåp av oss. Hon bjöd på god lunch och tårta :)
Och i övermorgon fyller våran lilla Max 3 år :) Då är det våran tur att ha kalas, spindelman tårta har han beställt av mig med :) Max hittade en Ullareds kasse som han gjorde till sin koja härom dagen, haha det är många busiga ideér i den lilla kroppen.
Nu är alla på bättringsvägen tror vi, Leo spydde igår med men tror inte det är magsjuka längre efter 1 vecka sjuk. Ringde 1177 och de trodde också att spyorna nu berodde på att magsäcken blivit så lite efter hans magsjuka så ger vi han för mycket mat spyr han upp det direkt. Så vi får mata han i små doser nu och successivt öka och idag har han fått behålla allt vi har fått i han så nu håller vi tummarna att han är på bättringsvägen efter en helvetes vecka med lite sömn, hosta, spyor och gnäll. 
 Det går alltid locka Leo till skratt iaf :) Godingen!

Crima är nu hemma i 2 månader på pappaledigt och jag ska nu jobba heltid i 2 månader. Var ledig idag men kör heldag imorgon så då får de klara sig själva här hemma.

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar