måndag 9 juni 2014

En hektisk men rolig vecka!

Herregud vilken vecka de varit, är så glad att den är över även fast den varit rolig. Nu väntar en vanlig arbetsvecka i lugnt tempo :) Förra veckan började med att jag jobbade natten till måndag. 2 balfrisyrer på tisdagen + möhippemöte och jobb. Jobb i onsdags och förberedelser av köttfat till student. Torsdagen började med att göra kött/kycklingfat med grönsaker och frukter efter önskemål, la ihop 3 tårtor med jordgubbsmousse och glasskräm och sedan vidare på studentfirande och direkt hem för att avsluta kvällen med tjejkväll med damklubben. I fredags gjorde jag klart de 3 gräddtårtorna med jordgubbar, sedan fick vi lite fikagäster, förberedde mat inför lördagens möhippa, vidare till jobbet och sen firande av svärmor och svägerska. I lördags hade vi möhippa hela dagen för Petra som ska gifta sig, mycket roligt :) Och igår satte jag upp 2 balfrisyrer till, middag hos svärföräldrarna för att sedan jobba natt. Kände kanske att det blev lite mycket press och stress men jag är ju en energisk person som älskar att ha mycket att göra!!!
Här är köttfatet med fläskytterfilé.
 Kycklingfatet.
 Och fatet med grönsaker och frukt.
 Gräddtårtorna med jordgubbsmousse, glasskräm och jordgubbar.
En härlig och rolig möhippa! Den bestod av dans, uppdrag, fika, gokart, mat, paketlek, altanmys, och ännu mera dans :)
Killarna hade även svensexa för Johan samma dag och båda gängen vistades i Jönköping på olika ställen men vi stötte på varandra en gång under kvällen.
Möhippan avslutades på Kärragärde Laá med dans till Scotts. Petra ser nöjd ut av att få krama om killarna i bandet :)
Balfrisyrerna från igår kommer upp senare...

Om någon timme drar Crima till USA genom jobbet och blir borta i 1,5 vecka. Då får ja och Max klara oss själva med lite hjälp av våra nära och kära. Så det ska nog gå bra.

Som sagt det har varit en hektisk vecka!!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar