lördag 28 december 2013

MAX :)

Å vad bra med julafton vilket innebar massa nya leksaker till Max :) Han har tröttnat på de gamla, vi hade iofs inte så mycket innan men nu så kan han leka! Fick olika byggklossar som vi bygger upp och som han älskar att riva ner :)
Han står mycket själv men nu ska vi bara lära han att ta ett steg framåt vilket är lättare sagt än gjort, han vill helst bara sätta sig ner efter han stått upp en stund.. vi får träna träna träna!!!
Han fick en Bobby car som han åker runt på, vi puttar på och sen försöker han ta sig fram själv med sina små fossingar.
Han fick en fin kälke som står bredvid granen i väntan på snö. Och när man inte hittar Max så har han krypit upp och satt sig på den den busen! Så han längtar nog efter lite snö så vi kan åka både kälke och i nya pulkan :)
Å det är så skönt nu när vi inte behöver bära runt på han när han ska somna det börjar ju nämligen bli en aning tungt. Nu somnar han i famnen när han tittar på babblarna och det är så mysigt :)
Idag har vi varit på Arena Skövde och badat med syrrans familj, Max plaskade och åkte rutschkana. Sofie var som ett sjölejon och totalt orädd denna gången, kul att se glädjen i hennes ögon!

Får se om vi kan hitta på något mer roligt för barnen nu när alla är lediga!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar