tisdag 10 augusti 2010

Vi kämpar på!

Idag har svärmor Elisabeth varit på bygget och börjat grunda massa taklister och oljat kvistar i fönsterbrädorna pappa har satt upp. Plus att både Elisabeth och Kjell har varit på bygget och spacklade alla ensamma skruvhål, medans vi var vid kusten =) Mycket tacksamt!! Tack Tack!!Pappa har varit på bygget från 07.00 till 19.00 både igår och idag. Han har spacklat som bara den. Det är ju så tråkigt att spackla så vi är mycket glada att han har tagit på sig den uppgiften =)Han har även fortsatt klä in fönstren och gjort fina fönsterbrädor. Här har han gjort hela burspråket.Henke, Karl-Erik och Crima har börjat på toaletterna. De har satt nån väv bakom där dusch och sånt kommer vara för att skydda. Har även rullat på nått klet både på väggar och golv för att skydda, det ska göras 2-3 gånger. Här tätas det till vid brunnen för att inte vattnet ska kunna leta sig in under kaklet/klinkers.Igår var jag och Crima inne på Ke o Bo färg under Willys i Falköping och hämtade tapetprover =) Köpte man mycket som till ett helt hus fick man 20% rabatt! Vi fick med oss 9 böcker hem, hittade många fina. Vi har nästan bestämt oss för allt utom 3 rum så idag var jag inne med några böcker som inte var intressanta och hämtade 4 nya. Så nu ska det kikas på tapeter =) Dags att beställa kakel till badrummen och tvättstugan nu, kan snart sätta in det!

Om 2 veckor kommer köket, då blir det till att skruva! Blir nog lagom tidsmässigt.

Ytterdörren som vi beställde för ett antal veckor sedan, visar sig att den är slutsåld i hela landet =( kommer antagligen inte förrän v.36. Så vi får nog ta och sätta in en dörr provesodisk så länge för att kunna fortsätta inne i hallen. Sånt är livet!! Tråkigt men vi har mycket annat att göra ändå. Hade varit roligt att få sista pusselbiten på plats utvändigt.

Har jobbat 7-16.00 i 2 dagar nu riktigt surt när dom andra har semester och är på bygget =( Samtidigt som jag är glad att det går framåt. Imorgon jobbar jag kväll sen är jag ledig i 4 dagar, skönt =)

Ha det gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. Roligt med tapeter! Imorgon ska jag också hämta lite tapetböcker ;)
    Spännande att se era val sen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det är kul, men det snurrar runt i huvudet när man ska tänka på att det ska passa ihop med andra väggar man ser samtidigt =) samma här det ska bli kul att se era val också =) Går det bra på erat bygge annars eller? Ha de gott Kramar

    SvaraRadera