onsdag 7 oktober 2015

Återförenade :)

Äntligen har Crima kommit hem igen efter 24 dagar med jobbet i USA.. Som vi har längtat speciellt Max efter sin pappa. Jag och Max åkte till Landvetter och mötte upp han igår vid 18-tiden, när Max fick syn på Crima så sprang han fram och gav han en stor bamsekram :) Känns nästan lite konstigt att han är hemma igen men underbart!
Max fick massa presenter och det mesta var ju spindelman saker såklart allt från en gubbe, form för iskub, lego, t-shirt, tröja och en ny dräkt med lite mer muskler på än den förra han har. Haha han ser för rolig ut och super söt, han vägrar ta av sig den och vill gärna ha den hela tiden på sig :)
Leo min lilla älskling är 4 månader idag :) Lika glad som vanligt! Kläderna har Crima köpt i USA med en söt lite sköldpadda på rumpan.
Jag fick också lite presenter :) 2 tröjor, min favorit parfym och ett set med träningskläder, byxor, linne och tröja. allt passade perfekt. Var ute och sprang i de nya kläderna idag och det var verkligen skillnad med tajta kläder än fluffiga mjukisbyxor. Toppen älskling tack!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar