lördag 5 februari 2011

Tjejkväll!!

Ikväll är Crima och Henke på kick-off med herrlaget, pappa är på herrmiddag så då blev det tjejmiddag på Björkbacken =) Började med lite pizza/sallad att mysa med.Stolt mormor gosar med lilla Sofie =)Och Sofie var så nöjd och glad att det var tjejkväll =)Har glömt visa detta fina kort på Sofie som Henkes mosters man Jan har tagit. Det är så man längtar efter egna barn ;) Men det kommer väl så småningom.Nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen, tittar precis på Danny helt klart min musikstil =)För övrigt har jag varit riktigt trött det senaste, irriterad och hungrig men det kommer i perioder. Det är inte alltid lätt att banta =)

Får se vilket skick Henke är i imorgon, annars ska vi nog försöka få upp duschblandarna och lite annat små tjaffs. Har tjatat på Crima om ett par lampor sen vi flyttade in i oktober som jag velat få upp, får se när detta kommer att ske ;)

Ha det gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. Vi gillade också Danny, jag och Simone altså ;)
    Är det duschblandaren till stora toaletten du menar? Spännande, får göra studiebesök snart igen ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är duschblandarna till båda toaletterna faktiskt, letar lite duschhörn och sådär. Vad svårt det är när man har flyttat in att ta tag i saker som inte är klart :) Då vill man bara vara. Ha de gott Kram

    SvaraRadera