torsdag 3 mars 2016

Barnens hus

Igår var jag, Crima, pojkarna och farmor i Tidaholm på barnens hus för första gången. Max ögon lyste upp och han var lyrisk och tyckte det var jättekul. Men han hade nog haft ännu roligare med någon kompis i sin ålder som han kunnat leka med typ kusinerna Sofie och Filip :) Så dit får vi nog åka någon mer gång, tummen upp!
 Max målade en båt till farfar och jag målade en spindelman men råkade glömma kvar den där tyvärr :( Som tur var glömde Max av det efter en stund..
 Leo den lille busen kröp runt och gömde sig :)
 Haha Batman :)
Vi åt lunch innan vi åkte hem på Julius Kök och Bageri, jättegod mat och goda bakverk. Köpte även med lite nybakt bröd hem. På kvällen blev det mys i soffan med en Bamse tidning som Max fått av farmor :)
Mina små guldkorn och busfrön och busigare kommer de väl bara att bli ju större de blir :) Jag är en stolt mamma till dessa godingar iaf!
Leo håller ju på att få sina tänder nu det roliga är att han har bara fått en nere och en stor uppe.. Varken båda nere samtidigt eller båda uppe samtidigt. Så vi får väl se om de andra bredvid dyker upp snart med.

Imorgon är det fredag och full fart mot helgen!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar