tisdag 29 december 2015

Våran jul!

Då var julen slut för denna gången och tomten har tagit semester som vi säger till barnen. Julafton tillbringade vi med familjen hemma hos oss på dagen och hos syrran på kvällen. Det var Leos första jul, han var inte rädd för tomten utan var lika glad som vanligt :)
Max är inte heller rädd för tomten utan blir helt tokig när han kommer. I fjol räckte det med en julklapp så var Max nöjd och i år var det tvärt om, det var öppnandet som var det roliga mera mera sa han.. Senare på kvällen kom det 2 tomtar med lite paket till barnen de fick var sin keps och lego/lekbord.
 Leo blev jätteglad och lekte som bara den med sitt paket.
Max fick mycket spindelman-saker, kläder, lego, radiostyrd lastbil, pulka mm och söta bagarkläder :) Nu kan han vara med mig i köket och baka.
I söndags var vi hos min faster med familj i Murum. Snön hade då äntligen kommit så vi grillade korv och barnen åkte pulka efter fyrhjuling. Riktigt mysig dag :)
Det blev även en snögubbe :)
Idag i brevlådan låg det ett nytt spännande brev angående den 21 januari då vi firar bröllopsdag. Vet inte vem som ligger bakom det eller vad vi ska hitta på men det ska bli riktigt kul :) Längtar bara 23 dagar kvar!!
Blev så sugen på att pussla för någon dag sedan så jag har lånat ett pussel av svärmor med 1000 bitar. Det tar sin tid och klockan springer lätt iväg men snart så är jag klar å det är så kul. Lite tidsfördriv på kvällarna när barnen har somnat.

Önskar alla god fortsättning och gott nytt år!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar