onsdag 26 juni 2013

Shopping i Borås!

Idag var jag Max och Elisabeth i Borås och shoppade i regnet. Max hade fått låna Sofies resevagn och han var jätte snäll och glad tills vi spände fast han i bilstolen på vägen hem. Men efter några minuter med gallskrik somnade han gott och sov hela vägen hem, ja la över han i sängen och vi sov båda två i 1,5 timme. Gud vad skönt det var efter all shopping!
Det blev en ny Emmaljungavagn scooter på babyproffsen. Denna är lite mindre smidigare än barnvagnen vi har nu lättare att ha med till stan och på semester mm. Men vi använder den gamla jättemycket här hemma Max sover mycket i liggdelen fast börjar snart växa ur den. Den är perfekt för våran grusväg så den nya får vara för lite finare tillfällen :)
Han är lite liten än men nu har han nått att växa i, det funkar vi test åkte lite i garaget ikväll. Å vad lätt den var att köra och tar inta alls så mycket plats i bilen.
Det blev även 2 nya pyjamaser med kort ärm och ben nu till sommaren då där är lite varmare.
Oj vad klockan är mycket men man får passa på att blogga medans lilleman sover. Hinns inte alltid med på dagarna då det är mycket annat som måste göras :)

Ha de gott!
Kram

1 kommentar:

  1. Jag har den modellen med svängbara framhjul å är jättenöjd! :)

    SvaraRadera