söndag 27 maj 2012

Dalarna!

Nu är man hemkommen efter 2 härliga dagar i Dalarna med strålande sol och gott sällskap av våra vänner Anders och Therese. Vi har varit runt och tittat på det mesta, och gud vad fint det är vilket landskap.

Vi besökte en plats högt uppe (kommer inte ihåg vad det kallades) där man såg skog och mark så långt ögat nådde. Vi hade med oss lite fika och la  oss i solen och bara njöt. Anders var en mästare på picknick mackor iaf  :)

Vi besökte en gammal gruva som nu var fylld med turkost vatten, man blev sugen på att bada men vattnet var inte så rent som det ser ut.

Crima var sugen på att åka rodel men det öppnade dagen efter vi åkte hem så det fick bli att paddla lite kanot. Herregud jag och Crima var verkligen som ett gift par i början, - men för fan sitt still!!!!!! men vi blev bättre och bättre under färdens gång och det var riktigt roligt.

På kvällen innan vi åkte hem i fredags så spelade vi lite poker med Anders hemmagjorda pokerbord. Det var kul och jag var i ledningen ett tag men slutade på en 3:e plats och crima på 2:a plats.
Det var kul att träffa dom och hoppas att vi ses snart igen!

Igår kväll var vi hos Lenny och tittade på melodifestivalen, det var spännande och fasen vad gött att Sverige vann!!!!! Riktigt roligt :)

Idag har det varit massa morsdags firande och än är det inte slut, snart dags att bege sig till döve och fira svärmor.

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar