söndag 10 april 2016

Söndags inlägg :)

Haha jösses vad veckorna springer iväg och nu var det söndag igen, har blivit inlägg bara söndagar de senaste veckorna. Jobbet flyter på det känns som måndag och sen fredag veckan går sjukt fort. Imorgon ska jag äntligen få lämna Max på förskolan har inte varit på nya än så det ska bli spännande och Max tycker det är så kul och vill inte åka hem. Denna veckan börjar han på heltid så då blir det lite längre dagar för han då känns det extra skönt att han trivs :) Nu kan han leka med favvo kusinen Sofie på rasten med :)
Denna veckan får Leo vara hos morfar, farmor och Crimas moster. Han har redan passerat 10 månader, det går fort nu han är en riktig liten goding :)
 Då Leo inte har fått något eget rum än då han sover i spjälsäng inne hos oss så han han nu fått en egen lekhörna i hallen, blev riktigt mysigt. Där kan vi sitta och läsa många sagor också :)
Idag har vi varit ute nästan hela dagen så härligt! Utemöblerna har åkt fram och Max studsmatta så det har hoppats en hel del idag då kusinerna var här en sväng. Gissa om de var glada :) Sen åt vi lite grillat till lunch sååå jäkla gott..

På fredag är jag ledig då vi ska åka till Tylösand och på spa med Crimas jobb ska bli både kul och skönt, längtar!

Dags att sova...
Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar