fredag 26 december 2014

Det var den julen...

Har inte haft alls mycket julkänslor i år vet inte om det beror på att snön inte varit framme innan eller vad det varit. Var verkligen ute i sista minuten med det mesta kändes det som, samtidigt som syrran skickade massa mms på saker de redan gjort som pyntat granen, griljerat skinka och slagit in över 100 julklappar.. blev aningen stressad..  Men det blev jul hemma hos oss med till slut :)
 Våran lilla gran så grann och fin :) Bakade lite tunnbröd som vi alltid gör till jul..
Julafton tillbringade vi med familjen, och massa julklappar blev det. Till Max hade det räckt med en eller två julklappar för han visste inte riktigt vad han skulle leka med. Men han var mycket glad för sina saker iaf :)
Det blev precis som på vårat bröllop, vi vill ha vinterbröllop och snön kom när vi stod i kyrkan. Samma på julafton kom snön lagom till lunch och julkänslan blev betydligt starkare och mysigare. Vilket härligt väder det var igår med vit snö och solen som lyste. jag jobbade hos mamma på dagen då kom Max och hälsade på åkandes i sin pulka :)
 Sen krokade Henke på pulkorna efter gräsklipparen och körde runt busfröna i snön :)
Har lite mer bilder från julafton i min kamera men har inte kunnat ladda upp dom.. Det är mysigt med jul men även skönt när det är över. man flänger runt överallt och ska träffa så många på kort tid att man inte hinner prata med alla.. Så nu kan man pusta ut och bara njuta :)

Nu ser jag fram emot ett nytt och spännande år!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar