onsdag 17 juli 2013

Lite av varje!

Vi har haft 2 mysdagar med familjen Silvander. Jag, Crima, Max, Malin, Henke, Sofie, Filip och pappa har varit och badat i tisdags på Arena Skövde och idag i Ulricehamn på Prången. Synd man inte får ta kort inne på äventyrsbadet i Skövde för Max var som en fisk i vattnet, plaskade och hade jätteskoj :) Det har varit underbart väder och härligt med lite bad!
Sen har vi grejat lite på hemmaplan, flaggstången är nu på plats testade med flaggan och nu hänger vimpeln uppe.
Vi har fortsatt med stenläggningen äntligen, Crima var riktigt trött på det så det har legat på is ett tag men nu jäklar har det hänt grejer, bra jobbat!!
Pappa har sågat sten så han var helt vit av damm och sopar i fogsand så det blir rent och fint.
Fika och vattenpaus i värmen!
Vi har fortsatt runt burspråket och lägger en liten gång mot baksidan till altanen där. Då slipper vi ha gräs ända emot huset och det ser rent och snyggt ut :)
Max och Sofie har busat i eftermiddag medans Filip låg och sov. Max ligger på Sofies mage och skrattar, haha de är underbara :)
Nöjd familj efter dagens badmys och arbete! Imorgon fortsätter arbetet igen :)
När stenen är klar är det dags att kratta ut jord för att så gräsmatta, ikväll kom det 4 lass med jord så det är fullt ös som gäller imorgon.

Max har börjat sova så bra på nätterna nu hoppas det håller i sig, peppar peppar... Vore underbart att få sova lite längre på nätterna :) Jag har iofs aldrig behövt massa sömn är oftast pigg och glad ändå!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar