lördag 11 maj 2013

Stentrappan på plats!

Nu i dagarna har vi lagt lite mer marktegel och lagt våran stentrappa på plats ner till gräsmattan. Det var ingen lätt uppgift då varje stenblock vägde 126 kg.
Här ligger en nöjd Crima som är klar med med trappen, och det blev jättebra! Han är inte snabb precis när något ska göras men det blir bra när det är klart. Han behöver en spark i baken ibland bara ;)
Vi var på blomsterlandet här om dag och då köpte jag dessa blomkrukor för mina presentkort och tänkte de skulle stå på stentrappan. Ska åka och köpa något att sätta i dom bara, färdigt resultat kommer senare.
Idag var vi inne på Pa:s och handlade mat tidigt för att komma hem och få massa gjort men dagen blev inte som vi hade tänkt. Mamma fick ett krampanfall, andades inte för en stund och fick föras i ambulans till KSS. Har varit med om krampanfall förut men att se sin egen mamma i det tillståndet var fruktansvärt, då inser man hur mycket hon betyder för en. Det jobbiga är att man är mest ledsen för hennes skull..våran älskade mamma hur mycket ska du behöva utstå :( Pappa åkte efter och jag, syrran och våra små kottar åkte och hälsade på henne nu i eftermiddag/kväll en stund. Hon mår bättre men ligger kvar för observation så får vi se vad som händer och när hon får komma hem igen.

Som sagt aldrig får man vara riktigt glad...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar