tisdag 26 juni 2012

Midsommarhelgen

På midsommarafton var vi i Lidköping hos Julia och Claes vid Claes föräldrars sommarstuga. Det var lugnt, mysigt och mycket trevligt. Vi cyklade iväg och spelade minigolf Crima vann det var väl tur det för han är så dålig förlorare. Sen åt vi god mat, spelade kubb och spel sen såg vi på fotboll och pratade skit :) Crima somnade som vanligt på hemvägen, kan berott på att han var hemma kl 03.30 på midsommar morgonen.
  
På midsommardagen var vi på Raskens loge på kvällen, det är tydligen tradition och att folk från olika byar samlas och åker balvagn. Det var första gången jag var där och det var mycket folk och massa knott som man kunde varit utan. Men stämningen var god!
 Mina kusiner var där den ena var nykter och körde alla dessa berusade människor och den andre var i högform kan man säga :) Herregud vad vi skrattade, var man sån i den åldern??!!!
Sen har jag jobbat en hel del och nu har vi besök från Dalarna, Anders och Therese är här. Dom kom i söndagskväll och stannar tills i morgonkväll. Så igår kväll trotsade vi regnet och hade grillkväll, det var mycket gott iaf :)

Ha de gott!
Kram

1 kommentar: