söndag 24 januari 2016

Underbara dagar!

Å det har ju varit så spännande med de hemliga breven som vi har fått i ett halvårs tid, att något ska hända den 21.e januari då vi firar bröllopsdag. Vi har gissat och spekulerat vem/vilka som har legat bakom det och vad vi skulle hitta på. Jag var så nervös i torsdags så jag var tvungen att besöka toaletten ett antal gånger, haha :) Nu ska ni få höra vad vi har fått vara med om :)

Fick ett brev nån dag innan med pengar i att vi skulle åka och äta frukost/fika kl. 10.00 för att sedan vara hemma igen 12.00 då vi skulle bli upphämtade. Barnvakt var också fixat såklart. Vi åt en god räkmacka och var sin semla på Mössebergsbagaren riktigt mysigt. Vi var hemma igen runt 11 och fram till 12 kändes som en evighet. Men vid 12 kom min faster Mia och hämtade oss och vi fick lite bubbel och snacks. Hon körde oss till Timmele där syrran och Henke mötte upp oss och tog oss vidare till Varberg. Hade ju en liten aning att de låg bakom allt ;)

Vi började med att äta pizza till lunch på bästa pizzerian i Varberg, Campino. Sedan fick vi redan på att vi skulle övernatta med spa på Varbergs stadshotell och Asia Spa inte bara 1 natt utan 2 :) Vi var då lite i chock men oerhört lyckliga såklart det var precis vad vi behövde.
På fredagen blev det både shopping, fika, spa, bio och god middag :)
Blev bjudna på en hel del god mat. Toast Skagen på en favorit restaurang som heter Zorba är alltid ett måste när vi är i Varberg. Och en kväll åt vi på Harrys också super gott för att inte tala om hotellfrukost som känns så lyxigt, mums! :)
Och mycket kärlek har det varit såklart :) Som småbarnsföräldrar är det verkligen viktigt att få lite partid och vårda relationen och inte glömma bort varandra bland alla vardagssysslor och blöjbyten. Vi är väldigt kärleksfulla av oss och säger jag älskar dig minst en gång om dagen. Dessa dagarna har vi verkligen boostat oss med ny energi och man känner sig kärare än nånsin. Crima fick en lite present av mig, ett armband med pojkarnas namn på som var riktigt snyggt på.
Igår blev det även en tripp till Ullared innan vi åkte hemåt. Och jag köpte 4 nya pussel som jag nu kan pyssla med sååå kul :)

TUSEN TACK till syrran och svåger för allt! Ni är verkligen inte kloka, älskar er över allt annat ni är bäst! Det här kommer vi leva på länge :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar