måndag 27 januari 2014

Asia spa!

I helgen har jag, Crima, Malin och Henke varit i Varberg på Aisa spa i 2 nätter utan våra små barn. Kändes som vi behövde komma iväg och vila upp oss lite och  Max har varit hos Farmor och Farfar och busat.
 Vi firade ju även våran bröllopsdag som var i tisdags och det kom även Crimas bekanta genom jobbet ihåg. På rummet stod det en champagneflaska och en liten lapp till oss :) Tack så mycket!
Vi har ju varit bott på hotellet 3 gånger innan och då har vi alltid haft Delux rummen men denna gången var de under renovering så vi tog Boutique Garden rummen istället och de var ju mycket bättre och häftiga, sov så underbart gott!
Det är ju så jäkla gott med hotellfrukost, man äter så mycket så det känns som man inte behöver äta mer den dagen. Mums mums!!
Vi älskar ju även restaurangbesök så det blev det ju 2 kvällar i rad :) Först en grekisk restaurang och sedan blev det Harrys sista kvällen.
Det var riktigt kul och mysig vistelse som vi får göra om!
Men det var även skönt att komma hem till våran lille prins som vi längtade otroligt mycket efter! Han blev så glad när vi kom hem det värmer i hjärtat :)

Nu är det tillbaka till vardagen!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar