fredag 20 februari 2015

Hurra Hurra Hurra!!

För min pappa som fyller år idag!! Vi har haft lite födelsedagsfika på förmiddagen och ska ut och äta på Gondolino ikväll, ska bli både gott och mysigt :) Grattis Grattis!!
Oj vad veckorna går och det var ett tag sen jag bloggade nu, men det är bara bra och magen växer :) Går nu in i v 26 så nu går det åt rätt håll, nedräkning :) Den lever rövar i magen, trycker, sparkar och bökar runt :)

Vad har hänt sen sist då? Jo vi har varit på bio den omtalade filmen Fifty Shades of Grey, jag har inte läst boken/böckerna tyckte den var okej, lite lång, både bra och hemsk på samma sätt.. Men sevärd..
Sen har Max faddrar Anders och Therese varit här från Dalarna och grattat Max med en snickarbänk :) Vi gjorde även en utflykt till Göteborg och besökte Universeum, Max tyckte bäst om alla konstiga fiskar :)

Sen har jag gjort 2 tårtor till en liten kille som heter Isac som fyllde 1 år, han gillar babblarna så det fick bli tårtor med dom på.
 Pilligt men roligt :)
 Såhär blev den när den var klar!
Imorgon bli det dubbel 30-års fest, ska bli riktigt kul att träffa alla var ett tag sen :) Max ska sova hos farmor och farfar så det ska bli skönt med sovmorgon på söndag!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar