tisdag 12 augusti 2014

Semester!!!

Ojoj vad glest det blivit på inläggen det senaste.. Men nu har äntligen min semester börjat och tiden bara springer iväg. 2 veckor sen senast jag bloggade och det har ju hänt en del kan man säga :) Den 2 augusti hade vi möhippa för Malin Söderberg som ska gift sig den 23 augusti. Det var en händelserik och rolig dag :)
Vi avslutade kvällen på O´Learys med mat, dryck och dans :)
Och nu i fredags den 8.e augusti hade vi kräftskiva hemma hos oss på Tittebacken för andra året i rad och vi har gjort det till en tradition som man längtar till hela året nu efter 2 st väldigt lyckade och roliga kräftskivor :)
Jag hade gjort en buffé av tunnbrödssnittar, västerbottenpajer, baconlindad grillost, gurk-och kräftröra, krämig pastasallad, råstekt vitlökspotatis, grillat kött, kycklingspett, grönsallad, fruktfat, vitlökssås, bearnaisesås, focaccia, kex och ostar.
Vårat partytält kom till användning, det ösregnade ju hela eftermiddagen tills 15 min innan festen började sen var det toppen väder hela kvällen.
Lite tävlingar, levande tipspromenad :) Vinnare av tipspromenaden blev Albin Oskarsson på 2:e plats kom Therese Helin och på 3:e plats kom Caroline Gustavsson.
Slå in paket 2 och 2 med bara var sin arm :)
Smälla ballonger :)
 Brudarna :)
 Äter kräftor, mycket gott!!
Mysig stämning och lite sång :)
Petra, Linnea och Malin.
Therese, Simone och Julia.
Albin och Stefan kör en liten duett :)
SKÅL!!!!
I slutet av kvällen ca 02.30 :)
Det var en mycket trevlig och rolig kräftskiva. Man känner sig lyckligt lottad med så många och fina vänner omkring sig vi har så kul ihop. Och med lite musik med i bakgrunden så hänger alla med på allsång, underbart!! Längtar redan tills nästa år :)

I lördags var vi även på en 50-årsfest med supergod mat och tårtor. Och liveband, Glapack som spelade på syrrans bröllop dom är ju grymma :)

En lyckan helg med andra ord!!

Ha de gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar