4 port
3 st kycklingfileér
1 pkt bacon
2 dl creme fraiche
1,5 dl matlagningsgrädde
0,5 dl riven ost
1 msk sweet chili sauce
1 st vitlöksklyfta
1,5 msk kycklingfond
salt och peppar efter behag
Gör såhär:
1. Skär filén längsgående i bitar och skär baconet i bitar, stek upp detta, salta och peppra.
2. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, pressade vitlöksklyfta och kycklingfond.
3. Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över och täck hela ytan med den rivna osten.
4. Grädda ca 25 min i 200 grader
Serveringstips! Gärna med ris eller klyftpotatis och en god sallad till :)
Smaklig måltid!
Kram
Vi är ju också kycklingälskare och den senaste favoriten gör vi med soltorkade tomater och röd pesto, svingott! Gör ofta med currysås också, Gabbe äter lätt 3 stora portioner då :) kul med middagstips, fortsätt gärna med det! kram
SvaraRaderaDet lät också gott Hanna! ja ibland är det kul att få lite tips och ideér när man kört fast i det vanliga.. Kram
SvaraRadera