I helgen hörde jag att svärmor hade bakat Silviakaka, och då blev jag så sugen. Det går ju åt mycket fika på bygget nu och då kan det vara kul att baka lite olika sorter. Hittade receptet på Hannas blogg under fliken i köket. Den blev bra, men det tog ett tag innan krämen kallnade så det var lite klenigt, idag är den toppen fin när den stått i kylen lite. Och god var den kan jag lova!!
Ha en bra dag!
Kram
Det ser mumsigt ut!
SvaraRaderaAaah, den är mumma god. Precis som du skrev, man får hålla sig lite så krämen stelnar ordentligt. Jag blev inspirerad och bakade en själv idag. Du smittade! :) Kraaam
SvaraRaderaTack för receptet Hanna! Ska tänka på det till nästa gång ;) Alltid lite lurigt när man aldrig gjort den förut, men jag kommer absolut göra den igen. Min jobbarkompis tyckte också den var mumma =) Kram
SvaraRaderaDen är hur god som helst och att den är lätt att göra gör den bara godare, men lägg inte i äggulan med en gång utan smält margarin och socker + vaniljsocker ,låt det svalna några minuter sedan lägger du i äggulorna och småputtrar i 5 min. Då ska du se att krämen stelnar bättre, Kram Elisabeth
SvaraRaderaps.vann inget på bingon igår ds
Attans att du inte vann nått, vem åkte du med? okej ska testa det nästa gång =) Kram
SvaraRaderaJag och Emma åkte. Kjell bjöd oss
SvaraRaderaDet var ju snällt av honom =) Otur att ni inte vann då. Kram
SvaraRadera